Sjælevenner for livet

af Apple og Dunn

5/6 (3 i alt)

Klubpris 17995 kr.

Læg i kurv

Om bogen

Blomstrende forhold

Længes du efter at føle dig mere forbundet med din partner, familie, venner eller børn? Eller søger du en sjæleven, du kan dele dit liv med? Sjælevenner for livet er en inspirerende og yderst praktisk guide til at skabe dybere og mere kærlige relationer til andre - og ikke mindst dig selv

En af de vigtigste forudsætninger for et lykkeligt og indholdsrigt liv er at have gode og nære relationer til andre. Vi ønsker alle at mærke, at vi er forbundet med de mennesker, vi holder af. Derfor er det også så smertefuldt, når vi gang på gang oplever, at forbindelsen går tabt, og at der kommer afstand mellem os. Eller at vi mister kontakten til os selv.

Sjælevenner for livet handler netop om vores forbindelse til andre mennesker, og om hvordan vi, uanset om vi er single eller har en partner, kan skabe og bevare relationer, der er dybe og intime på alle planer - følelsesmæssigt, intellektuelt, seksuelt og spirituelt.

Og hvordan vi også i bredere forstand kan opleve sjæleforbindelser - med familie, venner, kolleger og selv fremmede. Og ikke mindst handler bogen om at lære at elske sig selv tilstrækkeligt til at være åben over for at give og modtage kærlighed.

De to forfattere, Mali Apple og Joe Dunn, mødte hinanden for ni år siden, og akkurat ligesom så mange andre par i et nyt forhold oplevede de en meget dyb, nærmest magisk følelse af at være forbundet med hinanden. Men frem for, at kærligheden og lidenskaben imellem dem gradvist begyndte at falme, sådan som det så ofte sker, fortsatte deres med at vokse, og de satte sig for at undersøge, hvad det var, der holdt liv i magien.

Sjælevenner for livet er resultatet af deres undersøgelser og erfaringer gennem de sidste ni år - både i deres eget parforhold og blandt de mange klienter og kursister, som de siden har coachet.

Bogen er fantastisk inspirerende og en meget brugervenlig guide. Den indeholder en lang række ideer, praktiske øvelser, genkendelige cases og gode råd til, hvordan vi hver især kan lære at leve autentisk og opleve fuld sjæleforbindelse til andre mennesker.

Ifølge forfatterne går vejen til et ægte sjælevenskab gennem os selv. Vi må være mindre kritiske over for os selv og have mere medfølelse. For når vi ændrer vores måde at forholde os til os selv på, kommer vi mere til stede i nuet og styrker forbindelsen til vores omgivelser. Og ved at bevidstgøre begrænsende overbevisninger om os selv og andre kan der skabes rum for at opleve en dyb sjælelig forbindelse.

Sjælevenner for livet har bud til alle - hvad enten du allerede er i et forhold (du kan bruge metoderne alene eller sammen med din partner), er single og ønsker at møde din sjæleven, eller du i det hele taget søger dybere og mere meningsfulde relationer til andre.

Du lærer, hvordan du holder liv i kærligheden, lidenskaben, glæden og latteren hver eneste dag, og hvordan du åbner dig op for alt det, du har potentiale til at blive - i dig selv og sammen med andre. Sjælevenner hjælper hinanden med at blomstre, og enhver relation, du har til andre, tilbyder dig de ideelle muligheder for at vokse og udvikle dig.

Omslag ved Christine Clemmensen: oversat af Kirsten Kincaid

Bestillingsnr: 270892
Antal sider: 325
Fakta: uindb.

Relaterede produkter

Vis hele listen

Pressen skriver

"Sjælevenner hjælper hinanden med at blomstre"

- Mali Apple & Joe Dunn

"En virkelig dejlig bog: nem at læse og fordøje, praktisk, munter, fuld af medfølelse og opmuntring. En af de bøger, du kan åbne i nogle få øjeblikke og få hele din dag forvandlet"

- Ed Tucker

"Bogen er en sand fornøjelse! Sproget er så naturligt, historierne så nemme at identificere sig med og rådene så praktisk anvendelige"

- Diane Hart

"Læs bogen, selv om du ikke tror, at du har brug for den. Budskaberne i den vil forvandle dit liv og dine relationer"

- Jean Marshall

"Her er alletiders guide, hvis du ønsker dig sjælevenskab - ikke bare i forhold til den eneste ene, men alle du nogensinde vil komme til at møde"

- Matthew M. Watson

"Planeten har brug for denne bog så hurtigt som muligt"

- Diane Knor

"Mali og Joe har fat i det essentielle og går lige i hjertet"

- Frank Ferrante

Medlemmernes anmeldelser

Diana Lindeved Strøm, Holstebro

17. november 2012

Fantastisk bog

Fantastisk bog om personlig udvikling.

Alle skulle læse denne bog,så vil de blive en meget bedre mand/kone og ven. Det er virkelig en bog der sætter tankerne i gang. Kan varmt anbefales.


Vil du skrive din egen anmeldelse? Log ind her